Muamba: Dug je put do potpunog oporavka

Veznjak o svom zdravstvenom stanju

Muamba: Dug je put do potpunog oporavka

Veznjak Boltona, Fabrice Muamba koji je kolabirao i doživio srčani udar u martovskoj utakmici FA kupa protiv Tottenhama izjavio je za The Times da se osjeća dobro ali da mora još da radi na sebi da bi bio kao prije.

"Bio sam mrtav, bukvalno, a sada sam živ. Ne bojim se više ničega", rekao je Muamba na početku svoje izjave.

 

"Osjećam se dobro ali mi mozak i pamćenje nisu baš najbolje. Desi se da pitam nešto svoju zaručnicu, a onda joj nakon par minuta opet postavim to isto pitanje. Frustrira me to što imam još dosta posla da bih se vratio svom starom životu." požalio se Muamba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

24-godišnji veznjak se nedavno prvi put nakon srčanog udara pojavio na Reebok stadionu i bio je dočekan aplauzom i ovacijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.