Muamer Svraka za kraj godine potpisao za novi klub

Karijeru nastavlja na Malti

Muamer Svraka za kraj godine potpisao za novi klub

Bivši fudbaler Željezničara i reprezentacije BiH Muamer Svraka je danas, posljednjeg dana 2018. godine, potpisao za novi klub.

Svraka je postao član malteške Birkirkare, s kojom je potpisao ugovor do kraja sezone a transfer je realizovala Arena Sport Agency.

Ovaj 30-godišnji veznjak u Birkirkaru stiže iz Estonije, gdje je posljednjih godinu dana nastupao za Levadiju Talinn za koju je na 33 utakmice u prvenstvu postigao 13 golova uz sedam asistencija.

Muamer Svraka je ponikao u Željezničaru, a tokom karijere je igrao i za Travnik, Paykan, Istru, Semen, Olimpik i Rudeš. Za reprezentaciju BiH je odigrao šest utakmica i postigao je dva gola.

Top Komentari

Scarface
Kloc
13 7
Šaraf
Haha
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi