Mucić preuzeo dužnost predsjednika

Rotacija u Rukometnom savezu BiH

Mucić preuzeo dužnost predsjednika

U prostorijama Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine danas je obavljena rotacija na čelu Predsjedništva krovne rukometne organizacije u našoj zemlji.

Tako je dužnost predsjednika Rukometnog saveza BiH preuzeo Stanislav Mucić, koji je na toj funkciji zamijenio dosadašnjeg predsjednika Petra Milanovića. U Predsjedništvo još, kao treći član, sjedi i Mirsad Sirćo.

Stanislav Mucić je aktivan u krovnoj rukometnoj organizaciji BiH od samog početka i to kao član Izvršnog komiteta. Novi predsjednik RSBiH aktivni je rukometni radnik već 30 godina.

Svakako vrijedi istaknuti i činjenicu da je Mucić jedan od osnivača Rukometnog kluba Izviđač iz Ljubuškog, jednog od najuspješnijih klubova u BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.