Tresla se gora, rodio se miš: Pregovori propali, ništa od dolaska velikog pojačanja u Borac

Kao i u slučaju Stevana Jovetića

Tresla se gora, rodio se miš: Pregovori propali, ništa od dolaska velikog pojačanja u Borac

Eldar Ganibegović

Veliko ime bilo je blizu potpisa za FK Borac, stiglo je na pregovore, ali su oni stopirani i do transfera neće doći kako sada stvari stoje.

U Banjoj Luci očekivao se veliki potpis i dolazak pojačanja u napadu, ali od toga neće biti ništa.

Ognjen Mudrinski stigao je na pregovore u drugi po veličini grad u Bosni i Hercegovini, no do dogovora s čelnicima Borca nije došlo, saznaje ATV.

Srbijanski napadač trenutno je slobodan igrač i kako sada stvari stoje tako će i ostati barem još nekoliko dana ili sedmica prije pronalaska novog angažmana.

Borac se već okrenuo potrazi novog napadača i moguće je da će biti predstavljen do 19. jula, kada se igra prijateljski meč protiv Vojvodine.

Mudrinski je navodno trebao biti i jedan od najplaćenijih fudbalera u Premijer ligi BiH, no na kraju ništa od toga.

Oglasi

Posljednji klub gdje je igrao je mađarski Ujpest, a igrao je još i za Lumphun, Jagielloniju, Goricu, Maribor, Čukarički, Spartak, Aarau, Greuther Furth, Crveni zvezdu, Jagodinu, Vojvodinu, Novi Sad i Hajduk Kulu.

Tako je najava još jednog velikog transfera u Banjoj Luci propala. Isti slučaj kao što je bio i sa Stevanom Jovetićem, legendom crnogorskog fudbala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidjet ćemo na kraju koji će napadač stići u Borac, ali je jasno da neće imati mnogo vremena da se navikne na ekipu prije prvih zvaničnih utakmica.

Borac već 27. jula gostuje u Beču protiv Austrije u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige i pitanje je u kakvoj će formi na ovo teško gostovanje. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Culer
Ne zna Borac brojati do 150000.
1 0
789012455
Hihihi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije