Prije nekoliko dana ismijavao jadnog starca, sinoć mu karma vratila sve i to sa kamatom

Mudryku ne ide kako je htio

Prije nekoliko dana ismijavao jadnog starca, sinoć mu karma vratila sve i to sa kamatom

Esmer Oštraković

Navijači su ubijeđeni da je samo jedan razlog iza nevjerovatnog promašaja koji je sinoć napravila zvijezda Chelseaja, Mykhailo Mudryk.

Naime, Mudryk je utakmicu protiv Manchester Uniteda počeo od prve minute, a već u četvrtoj minuti imao je zicer da utiša domaću publiku.

Lewis Hall je sjajno prošao po lijevoj strani, vratio je loptu u sredinu gdje je sam bio upravo Mudryk i imao je zicer.

Ipak, Mudryk je šutirao traljavo i lopta je otišla daleko pored gola, a on je postao meta ismijavanja zbog svog promašaja.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@nomatter__29/video/7237218858740780293?q=mudryk&t=1685081777059[/tiktok]

Navijači smatraju da je karma odradila svoje jer je upravo Mudryk prije nekoliko dana žestoko ismijavao starca u teretani.

Tada je na sve to reagovao Joey Swoll.

"Ovdje vidite čovjeka u teretani koji radi jako vrijedno kako bi bio bolji i to sa svojim trenerom. Da, on je u sramotnoj situaciji, ali snimiti video toga i ismijavati ga na društvenim mrežama - zaista?", rekao je Swoll, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

@footballsocialclub0

What a cross over😭😭😭😭😭 #mudryk #joeyswoll #chelsea #chelseafc #soccer #soccertiktok #footballtiktok #gymtok #gym #foryou #foryoupage #foryourpage #4you #4upage #fyp #fypシ #footballsocialclub

♬ original sound - The House of Football

"Ti si profesiionalni fudbaler igrač za Chelsea u Premiershipu i na ovaj način predstavljaš sebe i svoj klub?", završio je Swoll.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi