Muhamed Bešić u Swanseaju za 4 miliona funti?

Žele zaključiti ponudu

Muhamed Bešić u Swanseaju za 4 miliona funti?

Swansea je očigledno najuporniji da u svoje redove dovede reprezentativca Bosne i Hercegovine Muhameda Bešića.

Nakon što se nedavno pojavila vijest da je Swansea spreman ponuditi tri miliona funti za Bešića, Daily Mail javlja da je ponuda velškog kluba povećana na četiri miliona što bi definitivno moralo zadovoljiti čelnike Ferencvaroša. Uzimajući u obzir da je Bešićeva vrijednost uoči Mundijala iznosila nešto manje od milion eura, četiri miliona funti su sada vrlo izdašna ponuda koju mađarski klub nije mogao ni sanjati do prije nekoliko mjeseci.

Swansea želi konačno dogovoriti uslove sa Bešićevim sadašnjim klubom i zaključiti ponudu od četiri miliona uz ugovor na tri godine koji bi mu bio ponuđen.

Bh. reprezentativca Muhameda Bešića iz dana u dan povezuju za klubovima iz Engleske, Španije i Njemačke ali čini se da će u realizaciji transfera presuditi najizdašnija ponuda a ona za sada dolazi iz Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.