Muhamed Subašić između Rijeke i Dresdena

Čeka se odluka

Muhamed Subašić između Rijeke i Dresdena

Adnan Beganović

Potencijalni bosanskohercegovački reprezentativac, igrač sarajevskog Olimpica, Muhamed Subašić, karijeru bi mogao nastaviti u redovima hrvatskog prvoligaša Rijeke.

Naime, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, a koje su nam potvrdili i iz Olimpica, "bogata" Rijeka želi angažovati Subašića.

Podsjetimo, Subašić je u prošloj sezoni kao pozajmljen igrač nosio dres njemačkog drugoligaša Dynamo Dresdena, koji ga želi zadržati.

Njemačka momčad poslala je već ponudu Olimpicu, no kako je Rijeka "zagrizla" za našeg internacionalca, još uvijek se sa sigurnošću ne može reći u kojem klubu će Subašić nastaviti karijeru.

Na kraju dodajmo da je Rijeka već dovela nekoliko pojačanja, među kojima su najzvučnija imena nekadašnjih hrvatskih reprezentativaca Mate Neretljaka i Jurice Vranješa, dok će igrač Livorna Dario Knežević sutra potpisati ugovor sa hrvatskim prvoligašem sa Kantride.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.