Muhamed Subašić pronašao klub u Njemačkoj

Bivši bh. reprezentativac

Muhamed Subašić pronašao klub u Njemačkoj

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Muhamed Subašić konačno je pronašao novi klub, a naredna destinacija u njegovoj karijeri je Njemačka. 

Subašić je nakon raskida saradnje sa Olimpicom boravio na probi u Sturmu, međutim trenera kluba iz Graca nije uspio uvjeriti u svoje kvalitete i potom je prihvatio ponudu Wackera iz Burghausena. 

Vijest o transferu Subašića u redove njemačkog četveroligaša je potvrđena i na zvaničnoj klupskoj stranici, a komentar na njegov dolazak dao je i trener.

"Muhamed iza sebe ima lijepu karijeru i nije teško uočiti da će predstavljati veliko pojačanje za naš klub. On neće imati problema sa prilagodbom jer odlično poznaje njemački jezik", kazao je trener Wolf. 

Podsjećamo, Subašiću je ovo drugi angažman u Njemačkoj i prethodno je kao posuđen igrač Olimpica nastupao za Dynamo iz Dresdena. Za seniorsku reprezentaciju BiH je zabilježio tri nastupa i pritom postigao jedan gol. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.