Muhammed Musa stigao na Grbavicu

Sa zakašnjenjem

Muhammed Musa stigao na Grbavicu

Fudbaler Istanbul Basaksehira na posudbi u Željezničaru, Muhammed Musa, stigao je danas na Grbavicu.

Zbog standardne administrativne procedure Muhammed Musa je u Sarajevo stigao danas, gdje je odmah obišao stadion Grbavica, a potom se upoznao sa kompletnom administracijom FK Željezničar.

Musa je inače reprezentativac Nigerije, a u Željezničar dolazi kao zamjena za dosadađnjeg desnog beka Kerima Memiju koji je otišao u danski Vejle. Treba istaći da će kompletne troškove njegove plate snositi istanbulski klub.

Željo će u srijedu od 9:30 sati kada je planiran trening na Grbavici nastaviti sa pripremama za nastavak sezone, a prvu prvenstvenu utakmicu Željo igra u nedjelju, 26. februara od 14:30 sati protiv domaće Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi