Muharem Ćivić želi da ode, FK Velež će ubrzo donijeti odluku

Tražio raskid ugovora

Muharem Ćivić želi da ode, FK Velež će ubrzo donijeti odluku · Saznajemo

E. Škorić

Okončan je prvi dio premijerligaške sezone i klubovi će sasvim sigurno krenut u rješavanje igračke križaljke.

FK Velež je imao uspješan prvi dio sezone, a u nastavku će Rođeni pokušati da nastave s dobrim igrama i da ostanu konkurentni u borbi za jednu od pozicija koje vode u evropska takmičenja.

Ono što je sada već izvjesno, baš kao i u svim klubovima, doći će i do određenih promjena u igračkom kadru, a kako saznajemo, Muharem Ćivić bi mogao otići u narednim danima.

Muharem Čivić
Muharem Čivić FK Sloboda FK Sloboda Pozicija: DF

Statistika

21 nastupa
11 kao starter
4 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ćivić je zatražio raskid ugovora, očigledno nezadovoljan minutažom, a u srijedu će biti održan sastanak na kojem će Mostarci odlučiti da li da puste Ćivića ili će pak zahtijevati da on do kraja sezone ostane u njihovim redovima.

Ovaj defanzivac, koji je u Velež došao iz Slobode, odigrao je 17 utakmica i sedam kao starter, a na kontu ima i jedan gol i to protiv Širokog Brijega. U naredim danima bit će poznata njegova sudbina, a ukoliko mu klub dozvoli da ode, nema sumnje da će bez problema pronaći novi angažman. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1605368976
Povedi i Fejsala .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi