Muharem Ćivić: Želimo i u drugom dijelu sezone nastaviti sa dobrim partijama
Vezni fudbaler Slobode nada se nastavku dobrih partija u drugom dijelu sezone

Tuzlaci u prvom kolu idu na neugodno gostovanje u Zenicu

Muharem Ćivić: Želimo i u drugom dijelu sezone nastaviti sa dobrim partijama

E. Dindić

U prijateljskom susretu pred početak drugog dijela prvenstva svoje snage su odmjerili Sloboda i Tuzla City.

Veoma borben susret viđen je na Tušnju, a na kraju slavili su popularni crveno-crni rezultatom 1:0, golom Adnana Salihovića.

O ovoj utakmici, kao i prethodnim pripremama za SportSport.ba je govorio Muharem Ćivić.

"Teške pripreme su iza nas, dobro smo radili i ispravljali greške koje smo pravili u pravom dijelu sezone. Najbitnije u svemu ovome je da se niko nije povrijedio, te da spremni dočekujemo drugi dio sezone. Što se tiče utakmice protiv Tuzla Cityja, najbitnije u svemu ovome je da smo uspjeli da pobijedimo", kazao je Ćivić, pa je dodao:

"Jedna teška utakmica koja je na kraju otišla na našu stranu. Atmosfera među fudbalerima je  odlična i mislim da ćemo uspjeti to prenijeti na teren već na gostovanju u Zenici. Očekujem jednu dobru utakmicu, gdje se nadam da ćemo uspjeti ostvariti pozitivan rezultat, koji bi nam dao veliki podstrek da pružimo još bolje partije u  drugom dijelu sezone".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, u prvom kolu drugog dijela sezone fudbaleri Slobode idu na uvijek neugodno gostovanje kod starog rivala ekipe Čelika.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi