Nogometaši Slobode drugi dio sezone otvaraju gostovanjem kod Čelika u Zenici.

Ostvarili minimalnu pobjedu protiv Tuzla Cityja

Zlatan Nalić: Ponovo smo pobijedili Slobodinim popularnim rezultatom

E. Oštraković

Ekipa Slobode ostvarila je pobjedu u generalci pred nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH, protiv Tuzla Cityja rezultatom 1:0.

Trener Slobode je, uprkos minimalnoj pobjedi, mogao da bude zadovoljan igrom svog tima u posljednjoj provjeri pred nastavak prvenstva.

"Ove utakmice prije prvenstva su dosta oprezne. Tako smo i mi danas oprezno ušli u utakmicu, a vjerujem da su i naši protivnici oprezno ušli u ovaj meč. Ove utakmice su uvijek nezgodne zbog povreda. Možemo da budemo zadovoljni rezultatom. Pobijedili smo da tako kažem Slobodinim popularnim rezultatom, ali smo zadovoljni. Zadovoljni smo odrađenim pripremama. Mi smo dosta dobra ekipa, radimo organizovano, imamo dobru atmosferu u ekipi. Smatram da ova ekipa može dosta dobro parirati svim protivnicima. Mislim da se niti u jednoj utakmici nećemo obrukati", rekao je Zlatan Nalić.

Nogometaši Slobode drugi dio sezone otvaraju gostovanjem kod Čelika u Zenici.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi