Muharemović: Biće pojačanja

Uoči početka priprema

Muharemović: Biće pojačanja

Adnan Beganović

Fudbaleri Željezničara sutra će krenuti sa pripremama za proljetni dio sezone u kojem je timu s Grbavice primarni cilj izaći na evropsku scenu, bilo kroz prvenstvo ili kroz Kup Bosne i Hercegovine.

U taboru Željezničara još uvijek ne žele izlaziti sa imenima koja će pojačati tim, no sasvim je izvjesno da će pojačanja stići na Grbavicu.

"Ne želimo izlaziti sa nekim bombastičnim izjavama, no sigurno je da ćemo u ovom prelaznom roku dovesti dva ili tri igrača koja će biti pojačanja i koja će unaprijediti igru našeg tima", rekao je direktor Željezničara Đelaludin Muharemović za Hayat i dodao:

"Ono što je jako bitno to je da sutra igrači dolaze na pripreme posve mirni što se tiče financijske situacije jer za prošlu godinu sve im je isplaćeno. Menadžer kluba Amar Osim odlučit će koji će igrači na pozajmicu, a koji na transfer listu jer imamo glomazan igrački kadar koji j potrebno smanjiti."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti