Muharemović i Fočo na posudbi u NK Travnik

Posudba iz Olimpika

Muharemović i Fočo na posudbi u NK Travnik

Samir Mlaćo

Mak Muharemović, Admir Fočo i Mahir Karić, članovi FK Olimpik, novu sezonu provest će na posudbama u Travniku odnosno Vitezu.

Muharemović i Fočo su tokom ljeta pristupili ekipi Olimpika, a naredni period će provesti u ekipi Travnika.

Mak Muharemović, sin proslavljenog fudbalera Željezničara Dželaludina Muharemovića, potpisao je ugovor sa Olimpikom nakon što se uspio nametnuti treneru Varešanoviću u dosadašnjem dijelu priprema, a u dogovoru sa klubom odlazi na Pirotu gdje bi trebao dodatno da se dokaže i potpunosti se nametne struci tima sa Otoke.

Muharemović igra na poziciji ofanzivnog veznog, a svoju karijeru je započeo u ekipi Željezničara.

Admir Fočo se, zajedno sa Muharemovićem, nametnuo struci tokom priprema, a lijevi bočni koji je ponikao u FK Sarajevo u kojem je prošao sve omladinske selekcije, potpisao je ugovor sa Vukovima i dogovorio da u narednoj sezoni nastupa za tim iz Travnika.

Mahir Karić dogovorio je sa upravom kluba da narednu sezonu nastupa u ekipi Viteza, koja je uspjela izboriti opstanak u društvu najboljih, kao posuđen igrač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Karić se već pridružio pripremama Viteza i stavio na raspolaganje stručnom štabu premijerligaša iz Srednje Bosne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi