Muharemović: U boljoj smo formi

Željezničar dočekuje Zrinjski

Muharemović: U boljoj smo formi

Nakon danas obavljenog žrijeba polufinala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine, svi su manje, više zadovoljni polufinalnim parovima.

Ekipa sarajevskog Željezničara u prvom će susretu polufinala Kupa 24. marta na Grbavici ugostiti mostarskog Zrinjskog. Plavi, nošeni sve boljim rezultatima u Premijer ligi, nadaju se da bi preko Plemića mogli do finala najmasovnijeg klupskog takmičenja u Bosni i Hercegovini.

Ispred Željezničara na današnjem žrijebanju u prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bio je prisutan direktor kluba Dželaludin Muharemović.

"Možemo biti zadovoljni voljom žrijeba, iako ne mogu reći da nam je bilo svejedno. Ipak, Željezničar sa nalazi u jako dobroj formi, dok se isto i ne može reći za Zrinjski. Jedino što nam ne odgovara jeste što prvu utakmicu igramo kući, ali se svakako nadam u prolazak u finale", kazala je legenda kluba sa Grbavice.

U Zrinjskom respektuju protivnika, ali se svakako nadaju da mogu izboriti prolazak u finale.

"Dobili smo jednog jakoj protivnika, koji je za svaki respekt. Očekujem dvije dobre utakmice i posebno se nadam da će na terenu, ali i na tribinama sve proći u jednom dostojanstvenom i sportskom duhu. Svog protivnika uvažavamo, ali se nadamo pobjedi i plasmanu u finale", rekao je član uprave Zrinjskog Mile Jelić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti