Muharemović: Velež može i mora ostvarivati bolje rezultate

Poražen u debiju na klupi

Muharemović: Velež može i mora ostvarivati bolje rezultate

Dželaludin Muharemović u svom debiju na klupi Veleža doživio je poraz od Slobode, koja je u okviru 28. kola BHT Premijer lige slavila s minimalnih 1:0. 

Trener mostarskog kluba smatra da je Sloboda zasluženo slavila u Vrapčićima, a tokom razgovora za SportSport.ba osvrnuo se i na planove za narednu sezonu. 

"Utakmica protiv Slobode nije se mnogo razlikovala od prijašnjih protiv Viteza, Željezničara i ostalih. Velež je došao u situaciju da je izborio opstanak i da nema šanse za gornji dio tabele, tako da je u svlačionici došlo do rasterećenja. Mislim da je to uzrok poraza", kazao je Muharemović i dodao:

"Ipak, Sloboda je imala svoju igru i smatram da je zasluženo slavila. Ja vjerujem da ću doprinijeti rezultatima u narednoj sezoni i klub kao što je Velež može i mora ostvarivati bolje rezultate. Ciljevi u narednoj sezoni će biti mnogo veći", poručio je Muharemović na kraju razgovora za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Velež na tabeli BHT Premijer lige BiH trenuzno zauzima devetu poziciju. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.