Mujagić i Kouadio propustili probu u novom timu

Nisu se pojavili na treningu

Mujagić i Kouadio propustili probu u novom timu

S. Mlaćo

Nogometaši holandskog drugoligaša Fortune Sittard spremaju se za novu sezone Eerste Divise, a  u prvom kolu će ugostiti Dodrecht.

U ovom klubu vrijedno rade na dovođenju pojačanja, a na prvom treningu kako pišu holandski mediji trebali su se pojaviti i Ajdin Mujagić, dojučerašnji junior FK Željezničar, te Germain Kouadio, nogometaš iz Obale Slonovače, koji je u Premijer ligi BiH nastupao za Travnik, Sarajevo i Zrinjski.

Ipak, Mujagić i Kouadio se nisu pojavili, a Holanđani navode da se radi o "test igračima" koji bi očigledno kroz treninge i utakmice pokušali se izboriti za ugovor u ovom klubu.

Mujagić je prošao omladinske selekcije FK Željezničar, ali nije potpisao ugovor sa prvim timom Plavih sa Grbavice, dok je Kouadio posljednji angažman imao u redovima tima Češke Budejovice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi