Mujagić: Možemo do pozitivnog rezultata na Koševu

Pred meč na Koševu

Mujagić: Možemo do pozitivnog rezultata na Koševu

S. Mlaćo

Mladost će danas od 18:30 sati odigrati meč 2. kola Premijer lige BiH protiv FK Sarajevo. Bordo tim je blagi favorit, ali izabranici Nermina Šabića vjeruju da mogu do pozitivnog rezultata na najvećem bh. stadionu.

Svjesni su da je Sarajevo umorno od duela sa Atalantom (2:2), te vjeruju da to mogu iskoristiti.

"FK Sarajevo je jedna od najboljih ekipa u Premijer ligi. Ipak, mišljenja sam da ukoliko budemo kompaktni i budemo dali svoj maksimum da možemo doći do povoljnog rezultata na Koševu. Oni su igrali Evropu, odigrali su i tu odličnu utakmicu sa Atalantom, tako da bi se možda mogao iskoristiti njihov umor", kazao je prvotimac Mladosti Abid Mujagić.

Dodao je da njegov tim u prvom kolu protiv Zvijezde 09 (0:0) nije imao sreće, te da se nada da će se sreća osmjehnuti upravo na današnjem meču.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi