Abdulahović se vratio u Mladost

Potpisao na dvije godine

Abdulahović se vratio u Mladost

E. Čaušević

Mladi golman Tarik Abulahović na kraju prošle sezone napustio je Igman i odlučio je vratiti se u Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Abulahović je u Mladost stigao na ljeto 2016. godine iz Sarajeva, ali je nakon godinu dana odlučio da napusti ovaj klub i potpiše za Igman. U prošloj sezoni u dresu kluba iz Konjica branio je na 25 utakmica, ali je već ovog ljeta ponovo postao slobodan igrač.

Ipak, Abdulahović nije dugo čekao na novi angažman i odlučio je da se vrati u ekipu Mladosti gdje će se pokušati izboriti za mjesto prvog golmana. Ovaj 20-godišnji golman s ovim klubom potpisao je saradnju na dvije godine.

"Sretan sam zbog povratka. Sviđa mi se stručni štab, a pogotovo što sada treniram sa Kenanom Hasagićem. To zaista vidim kao dobru priliku. Sezona će biti duga i zahtjevna, neće biti jednostavno, ali mislim da Mladost može napraviti dobre rezultate", rekao je Abdulahović za zvaničnu stranicu Mladosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi