Štoper Sarajeva nakon osvajanja Kupa BiH

Mujakić: Danas smo igrali više pametno nego fudbalski

Sarajevo je nakon pobjede od 3:0 na Koševu i poraza od 1:0 na Pecari stiglo do trofeja Kupa BiH.

Nakon revanš meča finala Kupa BiH protiv Širokog na Pecari kratko je govorio štoper bordo tima Nihad Mujakić.

"Ja sigurno nisam jedan od ključnih igrača Sarajeva, svi smo jednako bitni. Što se tiče pehara, ostvarili smo dobar rezultat u Sarajevu i odigrali dobru utakmicu. Danas smo više igrali pametno nego, da tako kažem, fudbalski. Na kraju smo ostvarili dobar rezultat i osvojili trofej", istakao je nakon utakmice Nihad Mujakić, pa prokomentarisao mogući večerašnji doček od strane navijača na Koševu:

"Za nas još nema žurke, u subotu igramo važnu utakmicu za titulu. Možemo slaviti tek poslije subote, kada dobijemo. O tom po tom."

Promo

Top Komentari

bosq23
Ocekujem da postane najbolji stoper kojeg je BiH ikad imala. Sigurno da ima potencijala za to.
22 0
ratip irats
Nihade svaka cast, bravo...
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi