Mujakić potpisao za Laktaše
Sanid Mujakić

Mladi reprezentativac BiH napustio Travnik

Mujakić potpisao za Laktaše

Sanid Mujakić, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je u jesenjem dijelu sezone nosio dres Travnika, karijeru će nastaviti u Laktašima, pišu Nezavisne novine. Mujakić je potpisao ugovor na pola godine, sa mogućnošću produženja saradnje.

„Prezadovoljan sam uslovima i prijemom u Laktašima. Ponudili su mi odlične uslove i to jednostavno nisam mogao odbiti. Poznajem nekoliko igrača i vjerujem da neću imati problema oko adaptacije u novoj sredini", rekao je Mujakić, naglasivši kako očekuje da će izboriti mjesto u prvom timu.

Laktaši će primorski dio priprema obaviti u Budvi (Crna Gora), gdje bi trebali ostati 15 dana.

„Ukoliko vremenski uslovi u BiH ne budu dobri, u Budvi ćemo ostati do 24. februara. Već su dogovorene i prijateljske utakmice, tako da ću se već tamo pokušati nametnuti novom treneru", istakao je Mujakić.

Treba napomenuti da je Mujakić bio na pragu prelaska u Sarajevo, ali nakon oklijevanja čelnika premijerligaša sa Koševa, naš mladi reprezentativac je prihvatio ponudu Laktaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.