Mujakić: Vidi se napredak u našoj igri

Povratnik na Koševo

Mujakić: Vidi se napredak u našoj igri

Edmir Škorić

Povratnik u redove Fudbalskog kluba Sarajevo, Nihad Mujakić, prenio je za zvaničnu klupsku web stranicu svoje utiske o dosadašnjem toku priprema.

“Uvjeti u Antaliji su fantastični. Prvih nekoliko dana bile su veliki padavine, međutim vrijeme se ubrzo nakon toga stabiliziralo i mogli smo raditi prema planu stručnog štaba. Pripreme su naporne. Kvalitetno radimo. Kroz treninge možemo vidjeti šta trener Vasoski želi, odnosno u kojem pravcu želimo razviti našu igru. Nastojimo to primijeniti kroz utakmice. Mislim da se vidi određeni napredak u našoj igri, ali do početka prvenstva imamo još vremena, kako bi u dobroj formi dočekali prvu utakmicu.”, rekao je Mujakić, osvrnuvši se na njegov povratak u klub.

“Sarajevo je moj voljeni klub. Niko nije bio sretniji od mene kada sam potpisao ugovor i kada sam na prvoj pripremnoj utakmici nosio naš dres. Vjerujem da će taj osjećaj biti još intenzivniji kada krene prvenstvo i utakmice pred našim navijačima. Ja se osjećam zrelije kao igrač u poređenju sa periodom kada sam iz juniora došao u prvi tim našeg kluba. Iskustvo igranja u inostranstvu mi je značilo. Želimo na proljeće gledati kvalitetno Sarajevo, želimo uspješnu polusezonu u prvenstvu i u Kupu i s moje strane mogu obećati da ću uvijek dati sve od sebe za ovaj dres, za ovaj klub.”

Fudbaleri Sarajeva u narednim danima završavaju boravak na pripremama u Antaliji. Prije povratka u glavni grad BiH očekuju ih još dvije prijateljske utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas s početkom u 13 sati (15 sati po lokalnom vremenu u Turskoj) odmjerit će snage sa FC Nasaf Qarshi iz Uzbekistana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HankMoody
Ali se ne vidi napredak u tvojoj karijeri.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti