Mujdža konačno u udarnom sastavu, većina Zmajeva bez nastupa

Jako slaba forma bh. reprezentativaca

Mujdža konačno u udarnom sastavu, većina Zmajeva bez nastupa

A. Haznadarević

Dok se bliži kraj sezone i većina klubova igra odlučujuće utakmice, kako za što bolji plasman u vrhu tabele, tako i za sam spas od ispadanja, reprezentacija Bosne i Hercegovine definitivno nije jedna od onih koje se mogu pohvaliti da njeni igrači imaju zapažene uloge i donose prevagu. Barem ne veći dio njih, koji se muče sa lošom formom, povredama, suspenzijama, pa čak i lošim odnosima u klubu zbog kojih su im onemogućeni nastupi.

Sve to ne bi bilo toliko zabrinjavajuće da odlučujuća utakmica kvalifikacija za Euro nije toliko blizu, a samo rijetki igrači naše nacionalne selekcije pružaju dobre partije, i prije svega ono najvažnije, redovno igraju.

1/26 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.