Mujdža konačno u udarnom sastavu, većina Zmajeva bez nastupa

Mujdža konačno u udarnom sastavu, većina Zmajeva bez nastupa

Asmir Begović

A. Haznadarević

Dok se bliži kraj sezone i većina klubova igra odlučujuće utakmice, kako za što bolji plasman u vrhu tabele, tako i za sam spas od ispadanja, reprezentacija Bosne i Hercegovine definitivno nije jedna od onih koje se mogu pohvaliti da njeni igrači imaju zapažene uloge i donose prevagu. Barem ne veći dio njih, koji se muče sa lošom formom, povredama, suspenzijama, pa čak i lošim odnosima u klubu zbog kojih su im onemogućeni nastupi.

Iako je Mark Hughes pokušao pojasniti zbog čega je mjesto Asmira Begovića prepušteno mladom Butlandu, u istoj izjavi je priznao da više nije siguran da li ga bh. golman smatra prijateljem. U susretu 36. kola Premier lige i pobjedi nad Tottenhamom, postalo je jasno da Begovića najvjerovatnije nikada više nećemo ni vidjeti u dresu Stokea. Ni proteklog vikenda ga nije bilo čak ni na klupi, pa sve ukazuje na odlučnu borbu bh. golmana za transfer u neki veći klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.