Desni bočni poručio navijačima Zmajeva

Mujdža: Neka navijaju iz sveg glasa i čut ćemo ih na terenu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je posljednji trening u Guaruji pred odlazak u Rio de Janeiro na svoj debitantski nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. 

Izabranici Safeta Sušića u nedjelju će sa početkom od 19 sati po lokalnom vremenu odmjeriti snage sa reprezentacijom Argentine. 

"Nema treme mirno spavam, mislim da se svi pokušavaju koncentrisati na tu utakmicu. Imamo još dva dana do te utakmice i možemo mirno krenuti za Rio i polako se spremati za Argentinu," rekao je Mujdža. 

Mensur je tokom čitave sezone imao problema sa povredom, ali ističe kako je potpuno spreman za sve napore na prvom susretu. 

"Sada se dobro osjećam, nisam imao nikakvih problema sa povredom i ja vjerujem da će biti dovoljno snage da se odigra jedna kvalitetna utakmica i naravno da ću dati sve od sebe, kao i svi drugi igrači i mislim da je to najbitnije," kaže Mujdža. 

Hrvatska je sinoć u duelu sa Brazilom oštećena, a na duelu Bosne i Hercegovine i Argentine pravdu će dijeliti sudija iz Salvadora Joel Aguilar.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Gledao sam i stvarno mi je žao da su dosudili takav jedanaesterac. Nadam se da se takve pogreške neće dešavati i da će suci štititi i manje ekipe kao što smo mi. Nadam se da će biti korektno suđenje," rekao je Mujdža i za kraj poručio: 

"Hvala navijačima na svakoj podršci, neka navijaju iz sveg glasa i mislim da ćemo ih čuti dole na terenu," rekao je Mujdža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti