Mujdža: Nogomet piše mnoge neočekivane priče

Mujdža se nada da će Freiburg u Evropu

Mujdža: Nogomet piše mnoge neočekivane priče

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Mensur Mujdža nakon povrede opet je zauzeo svoje mjesto u prvih 11 Freiburga. 

Freiburg se trenutno nalazi na poziciji broj pet u Bundesligi, a u petak ih očekuje jako važna utakmica protiv Hannovera na domaćem terenu. Pobjedom bi Freiburg mogao doći u priliku i da se bori za Ligu prvaka. 

 

"U narednih šest utakmica može se desiti mnogo toga. Fudbal piše mnoge neočekivane priče," odgovorio je Mujdža na pitanje da li Freiburg može izboriti Evropu. 

 

"Ne razmišljam mnogo o Svjetskom prvenstvu trenutno. Moramo mirno privesti kvalifikacije kraju. Moramo iskoristiti priliku. Ukoliko se plasiramno na Svjetsko prvenstvo, a nadam se da hoćemo to će biti prelijepo iskustvo," rekao je Mujdža. 

 

Mujdžin ugovor sa Freiburgom ističe na ljeto 2014., a naš reprezentativac ne bi imao ništa protiv da ostane u Njemačkoj. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

"Vidim sebe u Freiburgu i u budućnosti. Naravno ako me klub želi," rekao je Mujdža. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.