Mujezinović u Darussafaki
Haris Mujezinović

Mujezinović u Darussafaki

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Mujezinović nije se dugo zadržao u Dubaiju, pa će karijeru nastaviti u Turskoj.

Mujezinović je početkom ovog mjeseca potpisao ugovor sa Al Ahlijem iz Dubaija, ali se tamo zadržao nešto više od dvadeset dana. Njegov novi klub je Darussafaka iz Turske, u čijem će dresu imati debi najvjerovatnije već ovog vikenda.

U svojoj bogatoj karijeri Mujezinović (36) je nastupao za Union Olimpiju, Lietvous Rytas, moskovski Dinamo, Panathinaikos, Skipper...

Mujezinović je sa turskim klubom potpisao ugovor do kraja sezone, sa mogućnošću da se saradnja produži na još godinu dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.