Mujezinović zvanično u FK Željezničar: Potpisao na dvije i pol godine

Večeras će odraditi prvi trening

Mujezinović zvanično u FK Željezničar: Potpisao na dvije i pol godine · Zvanično

Ono što se prethodnih dana špekulisalo, danas je dobilo službenu potvrdu - Mustafa Mujezinović novi je igrač FK Željezničar.

Mujezinović je igrajući za Velež jesenas slovio za jednog od najboljih igrača u 1. ligi Federacije BiH, a odlični nastupi nisu prošli neopaženo, što svakako pokazuje i transfer u redove višestrukog prvaka Bosne i Hercegovine.

Željezničar i Velež uspjeli su se dogovoriti oko Mujezinovićevog prelaska na Grbavicu, a ovaj 25-godišnji ofanzivac je, kako je saopšteno, potpisao dvoipogodišnji ugovor.

– Veoma sam sretan, dolazim u veliki klub i drago mi je da ću se već danas priključiti saigračima. Jedva čekam trening večeras, a na meni je da se dokazujem radom na terenu. Hvala Veležu na lijepom periodu", kazao je Mujezinović za klupski sajt.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svoj prvi trening s novim klubom Mujezinović će odraditi večeras.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Plavi21
Dobrodošo Mustafa! Kvalitetan igrač. Sretno i zdravo ti bilo. Bravo Amare.
2 21
KRKAN
Dobro dosao u najveći i najtrofejniji klub u drzavi
3 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi