Mujkanović napušta Upravni odbor Slobode, ali ostaje u klubu

Promjene na Tušnju

Mujkanović napušta Upravni odbor Slobode, ali ostaje u klubu

E. Škorić

Senad Mujkanović napustit će Upravni odbor Slobode, no ostat će uz klub.

Mujkanović je prije pola godine imenovan za predsjednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sloboda, a nakon što se borio s brojnim problemima na Tušnju, sada je odlučio da ode 'na odmor'.

"Ovo uzima puno vremena i energije, puno je tu stvari, pa ćemo napraviti određene rotacije. Treba tu svježe krvi", kazao je Mujkanović za SportSport.ba, pa je dodao:

"Ljudi imaju porodice, privatne firme, ne može se sve to stići i zato ćemo napraviti male promjene. Ja neću biti predsjednik kluba, vjerovatno ću biti u Nadzornom odboru, ali vidjet ćemo još kako će se stvari odvijati. Nadam se da će ove promjene donijeti dobre stvari Slobodi. Mi smo i dalje svi u službi kluba".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima ćemo vjerovatno saznati ko će sve biti uključen u spomenute rotacije i ko će zasjesti na mjesto predsjednika tuzlanskog kluba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi