U Slobodi ne žele da dijele Tušanj?

Mujkanović: Naš stav je jasan, Tušanj treba Slobodi

13

Komentari (13)

Conor Mc Gregor
Mujkanovicu sivi pticu predaj vojsku karadjordjevicu
Chupy
Hallo ljudi, koji vam je?! Boli me K i za Slobodu i za Slogu. Ali pise fino JU gradski stadion Tusanj!! U prevodu JAVNA USTANOVA GRADSKI STADION TUSANJ!! Javnaaaaaaa!!!! Znaci ljubomora, zavidnost itd nemaju ovdje mjesta!! Svaki klub iz Tuzle ima pravo na njega kao i Sloboda! Hvala
Bulle
Ne da frajer namjerno stadion glupson bosnjo pravi!
Benjamingst
Nedaj namjerno sad onom Velikom Husicu koji se uzdigao kao da je osvojio ligu sampiona. Mujkanovicu tuzi velikog dokazi da si gospidin a ne kao on veliki PAPAK. Podrzavao sam Husica ali nakon ispada ovih dana vidi se da je neskolovani baustelac I kamijindjija.
tuzlacity
Jebo ti mujkanovic mater
Benjamingst
A ti njemu popuni blizi si Mujkanovicu.... Sacramento je daleko kretenu
Benjamingst
FreedomBH
Benjamingst, kako mozes bit glup.Husic je samo rek' o da ima pravo da igra jer Sloga je is Tuzle kao I Sloboda. S'Mujkanovicem Sloboda nikad nece uspijet bit medju 5 o drugim stvarima netreba ni pricat. On nema to u njemu. Ovdje Imamovic diktira vise od bilo koga,a to se zna skim je on. PRAVDA nek pobjedi.
Tarik
Benjamine, opsjednut si Husićem i Slogom...
Benjamingst
Tarik ja zivim van bosne 30 godina I to u USA niti znam za Slogu niti znam koje Mujkanivic samo znam koje Husic ovdje u USA. Za Husica imam lose misljenje zbog izjava kako je on veliki a neko malo. Niti navijam za Slogu niti za Slobodu. Kod nas u BiH nepostoji sloboda govora gdje nikoga nevredjas a drugi pocnu psovati. Moje misljenje je ako se neko neslaze s tim nije moj problem. Pozdrav
Tarik
Sa zadnjim komentarom si sve objasnio. Izvini, nisi opsjednut Husićem i Slogom. Opsjednut si samo Husićem! Pogledaj koliko si puta komentarisao 2 vijesti o njemu!
Ipak si prijatelju ti taj koji je opsjednut Husicem,jer ga ti najsrcanije branis.Familija???
Tarik
Ne, nikada ga u životu uživo nisam vidio. Ne znam na koji način sam ga to branio, osim što sam iznio činjenice. Nije u redu blatiti ljude koji iz vana donose novac i ulažu ga ovde, a njihova je stvar kako ga zarađuju (nije od siromašnih bh poreznika). Nekada imam osjećaj da naši ljudi ne žele da bilo šta bude bolje, jer onda ne bi mogli kukati...Standardna rečenica gotovo pa za sve uspješnije ljude kod nas je: 'ta će on! Kakav on! Vidi mu glave i slično. Kao što rekoh, ne poznajem ga i nije mi jasno kako ga većina blati, a svi koji su sa njim sarađivali, pa čak i nakon otkaza ga i dalje hvale?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.