Mujkanović: Plan je da Ivetić bude u Slobodi i nakon karijere

Predsjednik tuzlanskog kluba

Mujkanović: Plan je da Ivetić bude u Slobodi i nakon karijere

Prvo pojačanje Slobode u januarskom prijelaznom roku je tridesetjednogodišnji defanzivac Perica Ivetić.

Ivetić nije bio u planovima Husrefa Musemića i bilo je jasno da će ove zime napustiti Sarajevo, a u borbi za njegov potpis tuzlanski klub je pobijedio Borac.

Zadovoljstvo zbog povratka Ivetića na Tušanj nije skrivao ni Slobodin predsjednik Senad Mujkanović. Cijeli posao je, kako nam je rekao, sinoć dogovoren.

"To je dugoročna priča. Perica je odličan momak i samo spletom nesretnih okolnosti je otišao iz Slobode. S njim smo kasno sinoć dogovorili sve, a naš neki plan je da on ostane u klubu i nakon što završi svoju profesionalnu karijeru", kaže Mujkanović, pa dodaje:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Trebalo bi u ovih nekoliko dana biti još lijepih priča. Radimo, borimo se na više strana i siguran sam da smo na dobrom putu. Velika je stvar za nas i to što je Darko Todorović dobio poziv u reprezentaciju, a tu je i Amer Ordagić koji se za poziv izborio igrama u Slobodi. Kada pogledate spisak vidite desetak igrača koji su ili ponikli u Slobodi, ili se afirmirali u našem klubu. Mnogo je talenata u našem, da tako kažem, bazenu i trebamo sistemskim radom to iskoristiti."

U narednim danima na Tušanj bi moglo stići još nekoliko novih imena. Jedan od fudbalera s kojim su uspostavljeni kontakti je i Ognjen Đelmić, koji je svojevremeno u Premijer ligi BiH branio boje Olimpika, Borca i Željezničara.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi