Preokret: Ivetić izabrao Slobodu ispred Borca
Iskusni defanzivac se, ipak, neće vratiti u klub u kojem je sve počelo (Foto: SportSport.ba)

Vraća se na Tušanj

Preokret: Ivetić izabrao Slobodu ispred Borca · Zvanično

Perica Ivetić je posljednjih sedmica bio "viđen" kao novi fudbaler Borca iz Banjaluke, ali je početak 2018. godine donio preokret.

Ovaj 31-godišnji defanzivac Sarajeva je od strane trenera Husrefa Musemića dobio odriješene ruke da potraži novi klub, a iako se činilo da će to biti Borac, od povratka u matični klub neće biti ništa.

Ivetić će, naime, u nastavku sezone nastupati za Slobodu s čijim čelnicima je postigao dogovor prema kojem će se zadržati na Tušnju u naredne dvije i pol godine, tačnije do ljeta 2020. godine.

Kako je saopšteno na zvaničnoj stranici Slobode, u narednim danima se očekuje završavanje osnovnih administrativnih obaveza nakon čega će Ivetić zvanično potpisati ugovor sa tuzlanskim timom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Ivetić je već imao priliku nastupati za Slobodu u razdoblju od februara 2015. do augusta 2016. godine. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi