Mulahusejnović: Svi ćemo dati maksimum za pobjedu

Mladi napadač GOŠK-a pred Mladost Doboj Kakanj

Mulahusejnović: Svi ćemo dati maksimum za pobjedu

S. Mlaćo

Odlazak na posudbu u redove NK GOŠK iz mostarskog Zrinjskog pokazao se kao pravi potez za mladog napadača Nardina Mulahusejnovića.

U sedam utakmica drugog dijela sezone Mulahusejnović je upisao četiri pogotka, te dodao jednu asistenciju. U međuvremenu upisao je i dva nastupa za mladu reprezentaciju BiH, te se definitivno može reći da se 20-godišnji napadač napadač nalazi u sjajnoj formi.

Svjesni su toga i u GOŠK-u koji je iz redova Plemića dobio napadača od kojeg strahuju protivničke odbrane. Na ispitu su u subotu defanzivci Mladosti iz Doboja kod Kaknja koja gostuje na stadionu "Perica Pero Pavlović" u Gabeli.

U GOŠK-u su svjesni važnosti utakmice, ali vjeruju u važna tri boda.

"Spremni dočekujemo Mladost, očekivanja su da slavimo pobjedu i svi igrači će sigurno dati svoj maksimum kako bi to i ostvarili. Utakmica će biti tvrda, jer će obje ekipe igrati na pobjedu. Igramo protiv sigurno najkvalitetnije ekipe u Ligi za opstanak, ali ja očekujem dobar meč i nadam se našoj pobjedi", kazao je Mulahusejnović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zadovoljan je u GOŠK-u, a pohvalno je govorio i o šefu struke Feđi Dudiću, te čelnicima kluba.

"Dobijam priliku da igram i da se dokazujem, te sam naravno zadovoljan. Nadam se da ću nastaviti svaku utakmicu da dajem sve od sebe kako bi što više napredovao. Također, pohvalio bih rad sa šefom struke Feđom Dudićem, te ljude koji se brinu za ekipu i samu organizaciju kluba", dodao je 20-godišnji napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi