Mulalić i Dečić posljednja šansa za veliku crnogorsku nadu

Nastupao i u Italiji, te Švicarskoj

Mulalić i Dečić posljednja šansa za veliku crnogorsku nadu

Samir Mlaćo

Nogometaši Dečića koje sa klupe predvodi bh. stručnjak Edis Mulalić vrijedno se spremaju za drugi dio sezone u Prvoj ligi Crne Gore.

Nekadašnji trener Željezničara igračima je zadao jak tempo, a ovaj tim je prvi dio sezone završio na trećem mjestu sa 28 osvojenih bodova, tri manje u odnosu na Mladost iz Podgorice, te 14 u odnosu na podgoričku Budućnost. 

Mulalić je uveliko u potrazi za pojačanjima, a prema pisanju cnogorskih medija priliku da pokaže svoje kvalitete imat će i nekada velika fudbalska nada te zemlje Koča Krstović (21) koji je nastupao za Zetu, Kom, Jedinstvo, te italijanski Empoli, a posljednji angažman je imao u Švicarskoj. 

Naš stručnjak je Dečić preuzeo u ne baš zavidnoj situaciji, ali nakon sjajnog trećeg mjesta čelnici kluba mogu biti prezadovoljni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi