Mulalić nakon katastrofe svog tima: Sve je otišlo loše po nas
Rudar je imao svoje šanse, ali na kraju upisao ubjedljiv poraz

Težak poraz Rudara

Mulalić nakon katastrofe svog tima: Sve je otišlo loše po nas

S. Mlaćo

Crnogorski Rudar koji sa klupe predvodi bh. stručnjak Edis Mulalić doživio je pravu katastrofu u vikendu iza nas.

Naime, Rudar je na svom terenu poražen od Petrovca sa čak 4:0, trenutno trećeplasiranog tima lige.

Mulalić nakon teškog poraza nije krio razočarenje.

"Oni su iz prvog šuta na naš gol poveli. Nakon toga smo imali dvije-tri šanse da preokrenemo, a nismo uspjeli. Onda je sve otišlo loše po nas. Petrovac je iz kontri kaznio svaku našu grešku. U svakom slučaju utakmica je imala čudan tok", rekao je Mulalić.

Rudar se nakon 16 odigranih kola nalazi na sedmom mjestu sa 18 osvojenih bodova.

Top Komentari

Mr.Balboa
Ma majstore svaka tebi cast,jer ti si emotivna osoba I te emocije si pokazao u Zeljeznicaru iz kojeg su te nepravedno otjerali I napravili budalom,a evo sad nam ide zato mnogo bolje na grbavici ccccc!!!Ubjedjen sam za sva vremena da Mulalic vodi Zelju,nebi sigurno izgubili 4utakmice zaredom I to od nizerazrednih ekipa,al imamo pametnjakovice u klubu kojima ni Mulalic ni Adzem nevaljaju,a djeca su to Zeljina,pa zasto se ne zapitaju sto im ide lose sada?
11 11
vanja8
Vrati se ti u Želju ti si jedini trener koji može Odu zamijeniti,a da rezultati ostanu isti... Oda ostaniii...
10 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi