Mulalić srušio lidera i poslao poruku u svom stilu

Rudar konačno proradio

Mulalić srušio lidera i poslao poruku u svom stilu

M. Šljivak

Edis Mulalić je poznat kao stručnjak koji punim srcem vodi utakmice sa klupe.

On je i u Premijer ligi BiH izazivao veliku pažnju gdje god se pojavi zbog svoje srčanosti, a 43-godišnji stručnjak trenutno je na klupi crnogorskog Rudara iz Pljevlja.

Rudar je bio u rezultatskoj krizi, ali su jučer uspjeli da sruše lidera OFK Titograd (3:1), što je itekako obradovalo Mulalića.

"Moralo je negdje da otčepi. I do sada smo igrali dobro i napadački, ali lopta nije htjela u gol. Jučer smo pored dobre igre dali i tri gola i raduje nas ovaj trijumf", istakao je Mulalić nakon meča.

Rudar je sa ova tri boda došao do sedmog mjesta na tabeli. Osvojili su za sada 12 bodova, a u narednom 11. kolu Prve lige idu na gostovanje Zeti u Golubovce.

Top Komentari

struja
Cuj on strucnjak,ma sarlatan pored linije
9 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi