Nakon pobjede nad Borcem

Mulalić: Pobjeda za kraj moje emotivne sedmice

T. Hebib

Nakon pobjede nad Borcem od 1:0 trener Željezničara Edis Mulalić dao je svoj komentar.

"Dobro smo otvorili utakmicu i rano poveli. Mislim da smo u prvom poluvremenu mogli riješiti sve, ali što zbog lošeg terena što zbog činjenice da nam je nedostajo mirnoće ušli smo u neizvjesnu završnicu."

Igru Željezničara otežao je težak teren.

"Vidjeli ste i sami kakvi su bili uslovi. Mislim da smo na miru odigrali 2.3 pasa rezultat bi bio veći, ali teren je bio takav da se nije moglo uraditi više.", kazao je Mulalić i dodao:

"Za mene je ovo bila emotivna sedmica, završili smo je sa pobjedom i sada se možemo okrenuti narednoj utakmici. Idemo Radniku, to je odlična ekipa, ali mislim da kod kuće igraju gore nego na strani i tu mi trebamo tražiti našu šansu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Spremićemo se za narednu utakmicu i očekivati nova tri boda.", zaključio je trener Želje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.