Mulalić: Poraz u Mostaru boli sve koji vole Želju
Foto: Damir Hajdarbašić, fkzeljeznicar.ba

Trener Željezničara žali za propuštenim

Mulalić: Poraz u Mostaru boli sve koji vole Želju

Trener FK Željezničar Edis Mulalić govorio je za zvaničnu stranicu kluba sa Grbavice o porazu od Zrinjskog, ali i o predstojećim utakmicama koje će biti veoma važne za njegovu ekipu.

"Svjestan sam da ovaj poraz boli sve koji vole Želju, ali tako je i nama igračima i stručnom štabu. Propustili smo svoje prilike i zato smo kažnjeni, ali mislim da su svi naši navijači vidjeli da smo se maksimalno borili i da naša igra napreduje. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da već u naredne dvije utakmice sa GOŠK-om i Čelikom vratimo potrebno samopouzdanje", rekao je Mulalić, te dodao:

"Vrhunski uslovi koje nam je Uprava kluba obezbjedila, dva mini ciklusa priprema u Međugorju, mnogo su nam pomogli i vjerujem da će se i to pozitivno odraziti na rezultat kako u predstojeće dvije utakmice tako i u nastavku polusezone".

Strateg Plavih je pozvao navijače da podrže ekipu u vremenima kada je to zaista potrebno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Željo je uvijek bio jedna velika porodica i sad je trenutak da se još više približimo i budemo jedni uz druge, počevši od uposlenika, igrača, stručnog štaba, navijača pa sve do uprave i predsjednika kluba, jer Mi smo Željini, Željo je naš", istakao je Mulalić.

Željezničar nakon 12 odigranih kola zauzima skromno osmo mjesto sa 17 osvojenih bodova, osam manje od prvoplasirane Slobode.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.