Golman Željezničara nakon poraza

Antolović: Teško je, imali smo tri boda u džepu

Marijan Antolović bio je vidno razočaran nakon poraza od Zrinjskog.

Fudbaleri Željezničara danas su u okviru 12. kola BHT Premijer lige BiH poraženi su od Plemića rezultatom 2:1, a za pobjedonosni gol u samom finišu utakmice pobrinuo se Filipović. 

"Teško je imati komentar kada na ovakav način izgubite utakmicu, praktički na samom kraju. Imali smo tri boda u džepu i na kraju smo izgubili", izjavio je golman Antolović za SportSport.ba, te se osvrnuo na crveni karton Mladenovića. 

"Sigurno da je crveni karton u jednom dijelu usmjerio utakmicu, ali i prije toga imali smo nekoliko šansi s kojima smo morali završiti utakmicu. Utakmica bi otišla u skroz drugom smjeru, ovako smo držali Zrinjski na životu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 Kada je u pitanju nastavak sezone, Antolović kaže:

 "Imamo prvo Kup, pa utakmicu sa Čelikom. Nemamo veliki izbor, moramo pobijediti Čelik na domaćem terenu i to je to."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.