Mulalić: Protiv ovakvih ekipa moramo igrati pametnije

Trener Željezničara nakon remija sa Vendysellom

Mulalić: Protiv ovakvih ekipa moramo igrati pametnije

Trener Željezničara Edis Mulalić dao je svoj komentar nakon što je njegova ekipa danas remizirala sa Vendysellom odigravši 0:0.

"Igrali smo protiv ekipe koja je disciplinovana i koja igra odgovorno. Mogu biti zadovoljan igrom u prvih 35 minuta, nakon čega smo nakon promašenog jedanaesterca naivno ušli u trku sa njima po cijelom terenu", rekao je Mulalić u video izjavi za službenu web stranicu kluba, te nastavio:

"U drugom poluvremenu smo zaigrali bolje, stajali na terenu kako treba i trebamo raditi na tome da igramo malo pametnije. Sve u svemu, mislim da možemo biti zadovoljni. Pokazali smo dosta toga u prvom poluvremenu, ali protiv ovakvih trkačkih ekipa ubuduće moramo igrati pametnije, a ne upuštati se s njima u trku".

Sljedeći protivnik Željezničara je FC Illichivets Mariupol, s kojim će se Plavi susresti 18. februara. Povratak u Sarajevo uslijedit će dan kasnije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti