Mulalić stigao do prve pobjede i prvog gola u novoj sezoni

Bh. stručnjak na klupi Rudara

Mulalić stigao do prve pobjede i prvog gola u novoj sezoni

M. Šljivak

Ekipa Rudar Pljevlje, koju sa klupe predvodi bh. stručnjak Edis Mulalić, stigla je do prve pobjede u prvenstvu Crne Gore.

Rudar je slavio na gostovanju kod ekipe Grbalja sa 0:1, a jedini gol na meču postignut je već u trećoj minuti kada je mrežu domaćeg tima pogodio Edvin Kuč.

Tako je Mulalić stigao do prve pobjede u trećem kolu Prve lige, a ovo je ujedno i prvi gol kojeg je njegova ekipa postigla. Prethodno su dvije utakmice odigrali bez golova, 0:0.

Ovom pobjedom je Rudar došao do četvrtog mjesta na tabeli sa pet osvojenih bodova, a vodeći Lovćen i OFK Titograd imaju dva više.

Prva liga Crne Gore, 3. kolo:

Grbalj - Rudar 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi