"Na finansijske uslove nisam gledao, znam gdje sam došao"

Edis Mulalić o novoj sredini

"Na finansijske uslove nisam gledao, znam gdje sam došao"

S. Mlaćo

Bh. stručnjak Edis Mulalić prije par dana pronašao je novi angažman. Naime, Mulalić se vraća u Crnu Goru, ovaj put na klupu Rudara iz Pljevlja, najtrofejnijeg crnogorskog kluba.

"Moram da vam kažem da sam počastvovan što me je pozvao najtrofejniji klub u Crnoj Gori, što dolazim u sredinu dobrih ljudi i gdje sam, dok sam vodio Dečić bio dobro dočekan", kazao je Mulalić na predstavljanju za cg-fudbal.

Posljednji angažman Mulalić je imao u Mladosti iz Doboj Kaknja, a ističe da mu finansijski uslovi nisu bili bitni.

"Vrlo brzo smo se dogovorili. Ni jednog trenutka finansijski uslovi nisu bili sporni niti smo na to trošili mnogo vremena. Dogovor je postignut za dva minuta".

Mulalić je trnersku karijeru počeo u omladinskom pogonu FK Željezničar, a vodio je i seniorski tim Plavih sa Grbavice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi