Mulalić završio misiju u Crnoj Gori

Vraća se u Premijer ligu?

Mulalić završio misiju u Crnoj Gori

Bh. stručnjak Edis Mulalić neće ostati u Crnoj Gori. 

Bivši igrač i trener Željezničara preuzeo je Dečić kada je klub doživljavao pad, a za relativno kratak vremenski period iz ekipe je izvukao maksimum. Pod njegovim vodstvom Dečić je sakupio 50 bodova i zauzeo peto mjesto, što je ujedno i najveći uspjeh kluba u dosadašnjoj klupskoj historiji. 

Po okončanju sezone Mulaliću je istekao ugovor sa Dečićem, a iako su mu čelni ljudi kluba ponudili produženje saradnje, do toga neće doći. Nakon završene misije u Crnoj Gori ovaj temperametni stručnjak se vratio u Sarajevo i nije isključeno da preuzme jedan od klubova iz Premijer lige.

Za svoj rad Mulalić je u proteklom periodu dobijao samo pohvale. Vrijedi podsjetiti da ga je tokom zime na trenerskoj klupu želio vidjeti i najveći crnogorski klub - Budućnost iz Podgorice. 

Posao u Dečiću mu je inače bio drugi u trenerskoj karijeri. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi