Trener Plavih zadovoljan nakon pobjede

Mulalić: Zna se gdje je Želji mjesto

Edis Mulalić je zadovoljan onim što su njegovi igrači pružili u meču 13. kola Premijer lige BiH protiv Čelika.

Plavi su uvjerljivo slavili s 4:0, a Mulalić je veoma zadovoljan nastupom u drugom poluvremenu.

"Nije izgledalo uvjerljivo. Mi smo im dali prilike u prvom dijelu. Nisu imali ništa, mi smo im to poklonili. Drugo poluvrijeme smo uradili onako kako smo planirali. Drago mi je što smo promovisali još jednog mladog igrača. Rekao sam Mujagiću da će dati gol ako dobije priliku. Sve se vrati, nije to slučajno", rekao je Mulalić, te je pohvalio i Čelik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čelik je bio dobar, ali mi smo zaslužili pobjedu. Vratilo nam se za onaj poraz iz Mostara. Drugo poluvrijeme je vodilja za dalje. Na dobrom smo putu da se vratimo gdje treba da budemo. Zna se gdje je Želji mjesto", istakao je Mulalić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.