Dženis Beganović pauzira tri sedmice

Povrijedio se Željin ofanzivac

Dženis Beganović pauzira tri sedmice

Fudbaler Željezničara Dženis Beganović zadobio je frakturu pete metatarzalne kosti, zbog čega će neko vrijeme izbivati s terena.

Prema prvim najavama, Beganovićev povratak se može očekivati za tri sedmice, pa je i više nego izvjesno da će ofanzivac Plavih propustiti najmanje dvije ligaške utakmice i revanš meč 1/8 finala Kupa BiH protiv GOŠK-a.

Devetnaestogodišnji Beganović je u ovoj sezoni odigrao već 19 utakmica za Željezničar u svim takmičenjima, a u listu strijelaca se upisivao na utakmicama protiv Ferencvaroša u Budimpešti i GOŠK-a na Grbavici.

Osim Beganovića, Mulalić će na današnjoj utakmici sa Čelikom biti lišen usluga Dušana Mladenovića i Denisa Žerića, koji će se u puni trenažni proces vratiti za nekoliko dana.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.