8

Komentari (8)

tuner
Covjek plasirao loptu
Penderinos
Mijenja ih Vedo ko carape
Fk1921
Derbi vujo****na
user1579962154
@Fk1921 da si pametan kao sto nisi, gledali bi te u naslovu a ne komentarima. Ali nisi smrccccc ti si propalitet koji nema apsolutno nikakvu sreću u životu niti love da odes i opustošile se negdje jer si propalica. Da nisi vjerovatno bi pijuckao kafu i divio se divnom danu hahahaha
pjanke.sa
Pa gdje je gol Causevicu da vidimo bolan ne bio? Pa ne pisite vise ove beskorisne tekstove koji su zamjenjivi sa 2 slova na drugim portalima. Ti napisao samo koliki je rezultat i ko je dao gol. Pa na Sofa ****ing score to pise istog momenta. De se malo trzni bolan.
BlueBoys
:) Da je barem stavio ono gol mozete pogledati ovdje.
sslazio
Hahah eurogol... ovo bi odbranio svaki drugi golman u premijer ligi... sve mi ovo lici na nakjestaljku
user1582376900
Cuj eurogol?!?!? Ono bi odbranio golman pionira..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.