Muller: Bila bi senzacija ako bismo prošli u finale

Teška situacija za Bayern

Muller: Bila bi senzacija ako bismo prošli u finale

Edmir Škorić

Bayern je u četvrtfinalu nadoknadio dva gola zaostatka protiv Porta, a sada, u polufinalu, zaostaju tri gola za Barcelonom.

Mnogi već vide Barcu u Berlinu u finalu Lige prvaka, no s Nijemcima se nikada ne zna, a Thomas Muller također nagovještava moguću senzaciju.

“Mislim da smo u drugom dijelu igrali bolje, ali nikada nije lako igrati u Barceloni. Nisam ni slutio da možemo izgubiti 3:0. Ipak, mi smo Bayern i moramo uzdignute glave ući u revanš”, kazao je Muller, dodavši:

“Sada moramo ganjati rezultat kao i protiv Porta. Dat ćemo sve od sebe u utorak i svakako bi bila prava senzacija ako bismo izborili finale”.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.