Müller: Fokusirat ćemo se na Messija

Očekuje daleko opasnijeg Argentinca

Müller: Fokusirat ćemo se na Messija

Edmir Škorić

Napadač Bayerna Thomas Müller ne otpisuje Barcelonu unatoč tome što njegov klub ima 4:0 iz prvog susreta polufinala Lige prvaka.

Bayern je u Minhenu prošle sedmice slavio sa 4:0, a sutra će Bavarci na Nou Campu pokušati sačuvati prednost. Trebalo bi se dogoditi pravo čudo da Barcelona sustigne zaostatak iz prvog susreta...

 

"Barca će u uzvratu biti daleko opasnija nego u prvom susretu. To nam je svima jasno. Pokušat ćemo držati loptu u našem posjedu što više, biti s njom podalje od našeg gola. Bit će teško i uopće ne mislim da smo obavili cijeli posao u Minhenu", kazao je Müller, dodavši:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Naravno, najveća opasnost nam prijeti od Messija. Osobno ne znam koliko je i je li bio spreman u prvom susretu, ali sam vidio što je napravio za vikend. Ušao je s klupe i zabio sjajan pogodak. Kada je spreman, onad je maksimalno opasan. On je u našem fokusu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije