UEFA-i najbolji, a Mulleru konji: Bayernov trio će poželjeti da išamara svog saigrača

Originalna šala

UEFA-i najbolji, a Mulleru konji: Bayernov trio će poželjeti da išamara svog saigrača

Admin Čaušević

Individualne nagrade za prošlu sezonu Lige prvaka sasvim očekivano su pripale fudbalerima Bayerna koji je pokorio Evropu.

Manuel Neuer je bio najbolji golman, Joshua Kimmich defanzivac, a Robert Lewandowski najbolji napadač, ali i najbolji igrač takmičenja.

Nakon što su uručena priznanja javio se i Thomas Muller koji se na originalan način našalio sa svojim timskim kolegama.

Naime, Muller je otišao u štalu te ulozi komentatora Neura, Kimmicah i Lewandowskog predstavio kao ni manje ni više, nego konje.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

[twitter]https://twitter.com/FCBayernEN/status/1311710473432305665[/twitter]

Video je objavio i Bayern na svom Twitter profilu. Neki će ovo shvatiti kao dobru zezanciju, međutim ni zvijezdama Bavaraca sigurno neće biti drago kada vide su upoređeni s konjima.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hacmu
Ovako se stvara klapa, koja je pokorila evropu,...timski duh...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi