Bijesni Muller "rigao vatru": "Marciniak? Nije gledao video, ovo se često dešava ovdje u Madridu"

Igrač Bayerna rekao sve što mu je bilo na umu

Bijesni Muller "rigao vatru": "Marciniak? Nije gledao video, ovo se često dešava ovdje u Madridu"

Esmer Oštraković

Bayern je sinoć eliminisan iz Lige prvaka. U polufinalu je nakon velikog preokreta prolaz dalje ostvarila ekipa Real Madrida.

Tako neće biti ništa od novog njemačkog finala u okviru Lige prvaka, nego će protiv Borussije Dortmund igrati upravo ekipa iz Španije.

Bayern je poveo preko Daviesa sredinom drugog poluvremena, a onda Real Madrid u svom stilu s dva brza gola dolazi do preokreta. Joselu je pogađao u 88. i 90. minuti.

Velika drama viđena je duboko u sudijskoj nadoknadi, praktično u posljednjim sekundama utakmice, a za sve su "krive" sudije. De Ligt je zatresao mrežu Reala, ali se ranije čula pištaljka Marciniaka, te je akcija prekinuta zbog navodnog ofsajda.

Prema pravilima akcija je trebala biti puštena do kraja, a tek nakon toga su sudije trebale označiti eventualnu ofsajd poziciju. Nakon toga bi se sve moglo provjeriti u VAR sobi.

Oglasi

Sudije su sinoć debelo zakazale i teško se oteti dojmu da je Bayern oštećen. Pitanje je mnogo, ali sada je kasno i za njih, ali i za odgovore jer je Bayern eliminisan iz ovog takmičenja.

Bijesan je nakon utakmice bio jedan od najiskusnijih igrača Bayerna iz Minhena, Thomas Muller.

"Marciniak? Nije gledao video. Nije sebi dao priliku da ode i da pogleda video. To je veoma čudno. U takvoj situaciji tako brzo dosuditi nešto. Ovo se često dešava ovdje u Madridu.

Osjetio sam ovo i prije nekoliko godina kada je Cristiano Ronaldo dao dva gola, ali to je bilo prije VAR-a", rekao je Muller.

Oglasi

Bijesni su nakon svega i njemački mediji

Bild je kratko napisao: "Nečuven trenutak u 104. minutu. Sudija je oduzeo priliku Bayernu da izjednači i uđe u produžetke. Kakav skandal."

Kicker je ono što se dogodilo na kraju meča nazvao apsolutnom katastrofom i istakao da su sudije uništile Bayernov san.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Derwestern je napomenuo: "Bayernov igrač nije bio u ofsajdu, ali je činjenica da je sudija zviždaljkom onemogućio VAR intervenciju. To je nevjerovatno".

Ono što je sigurno je to da Real Madrid ina priliku da osvoji 15. tituli prvaka Evrope u historiji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BAJSJECAR1977
A najviše plaće bivši navijači barse,sada ****yja..
1 0
user1599926315
Sudija je pogriješio tu nema sumnje ,ali sumnjam da bi lopta dosla do de Ligta da bi dao go ,Real je zasluženo pobijedio
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi